| XN Electric Chain Hoist | Crane Components | CXT Cranes | Special Crane Packages | XM Workstation Cranes|

 

PREZENTAREA FIRMEI

 

  KONECRANES SA din Timisoara este o societate comerciala cu capital finlandez, infiintata in 1994 sub numele de PRODMORECO si face parte din grupul KONECRANES, grup finlandez care detine toate actiunile firmei.

  KONECRANES este lider mondial  in domeniul utilajelor de ridicat avand cea mai larga paleta de produse disponibila pe aceasta piata, incepand de la electropalane cu lant de 125 kg pana la utilaje tehnologice de ridicat cu sarcini de pana la 1000 t.

  KONECRANES  este  un grup multinational avand  258 de sucursale in 42 de tari , avand sediul central in Finlanda la Hyvinkaa.

  KONECRANES SA TIMISOARA reprezinta grupul KONECRANES in Romania, este autorizata ISCIR atit pentru proiectarea cat si pentru executia utilajelor de ridicat (poduri rulante, macarale portal, macarale portic, etc), utilizand componente KONECRANES.

 KONECRANES SA TIMISOARA are specialisti  cu experienta  indelungata in domeniul proiectarii si executiei utilajelor de ridicat  din Romania,specializati in Finlanda la centrul special de perfectionare al companiei KONECRANES. Specialistii nostri va stau intotdeauna la dispozitie pentrua rezolva impreuna cu  specialistii Dvs. orice problema legata de utilajele de ridicat aflate in dotarea companiei Dvs.

   In continuare va prezentam produsele si serviciile  pe care KONECRANES SA TIMISOARA vi le poate oferi:

1. PRODUSE : 

·         Poduri  rulante si macarale portal pana la  400 t

·         Carucioare de sarcina pana la 400 t, cu cārlig, greifer, electromagneti, traversa, etc

·         Electropalane cu cablu / lant 125 kg - 80.000 kg

·         Componente speciale pentru utilaje de ridicat:  reductoare, tamburi, motoare electrice,  roti derulare , role de cablu , frāne cu  ridicatori de frina sau electromagneti,dispozitive de prindere a sarcinii.

·         Electropalane si carucioare antiex

·         Cabine de comanda complet echipate pentru macarale si poduri rulante

·         Convertizoare de frecventa special executate pentru regimuri grele de  lucru,  cu interfata si functii de limitatori pentru utilaje de  ridicat. 

·         Dulapuri de aparataj special executate  pentru utilaje de ridicat  (IP55, amortizoare  contra vibratiilor, la cerere cu incalzire, sisteme de filtrare a aerului, sisteme de   ventilatie) 

·         Limitatori de sarcina electronici, electro-mecanici

·         Dispozitive de cantarire

·         Sisteme de comanda de la distanta,de la sol : 

o        radio

o        cu infrarosii

o        cutie cu butoane


2. SERVICII :

     - Proiectare si avizare de proiecte

o        Asistenta tehnica

o        Expertize tehnice

o        Modernizari

o        Reparatii

o        Intretinere