| Palane electrice cu lant XN | Componente de poduri rulante | Poduri rulante CXT | Macarale portal  | Macarale usoare XM|
 

PODURI RULANTE DE TIP CXT

        Podurile rulante de tip CXT sunt concepute in versiuni mono si bigrinda pentru a satisface cerintele de manipulare a sarcinilor.
     Solutii constructive diverse asigura compatibilitatea podurilor noastre rulante cu orice tip de constructie de hala.
     Pentru mai multe informatii referitoare la dimensiunile podurilor rulante de tip CXT contactati site-ul: 

     www.cxtcrane.com

     Diferitele sisteme de actionare a motoarelor electrice precum si o serie de elemente optionale fac posibila adaptarea podurilor rulante la cerintele partenerilor nostri.

     Podurile de tip CXT reprezinta solutia ideala de utilizare optima a spatiului disponibil in hala dvs.
     Aceasta inseamna flexibilitate maxima in procesul dvs. tehnologic.     In cazul in care doriti sa va construiti o hala industriala noua aceasta poate fi  mai redusa ca dimensiuni si mai functionala datorita podurilor rulante de tip CXT, existind posibilitatea unei investitii mai reduse la inceput, cat si a unor economii substantiale in materie de incalzire aer conditionat sau alte domenii ce se refera la intretinerea acesteia.
     Manevrabilitatea deosebita a podurilor rulante CXT va creste productivitatea.

     Fiabilitatea foarte ridicata va reduce cheltuielile de intretinere si timpii de stationare.
     Elementele de siguranta inglobate in podurile rulante de tip CXT ofera o siguranta maxima in functionare, reducind la zero pericolul de accident.

  PODURILE RULANTE CXT

     PERFORMANTA & SIGURANTA

     Podurile rulante de tip CXT sunt proiectate pentru exploatare medie – grea M5 cu DA 60 % la motorul mecanismului de ridicare si DA 40% la mecanismele de translatie.
     Acest lucru garanteaza o  fiabilitate ridicata si o flexibilitate suplimentara in cazul modificarilor  fluxului tehnologic.  • Motoare de ridicare performante cu DA 60%
  • Racire  exceptionala
     MANIPULARE  FACILA SI EFICIENTA A SARCINILOR

     Sistemul de control a vitezelor mecanismelor joaca cel mai important rol in manipularea precisa si in siguranta a sarcinilor.
     Cele doua viteze la mecanismul de ridicare si comanda prin convertizor de frecventa  a miscarilor de translatie  introduse in tipizarea podurilor rulante de tip CXT ofera solutia optima de manevrare eficienta si sigura a materialelor asigurand :

  • Productivitate ridicata
  • Siguranta maxima in functionare
  • Uzura minima a mecanismelor si frinelor acestora
  • Diminuarea la maximum a  socurilor transmise structurii de rezistenta
     Ca  urmare a unui proiect inovativ implicand diametre mari ale tamburilor de cablu si o lungime minima a acestora, deplasarea orizontala a carligului,  in timpul miscarii de ridicare - coborare este de 5 mm / m la ridicare, ceea ce permite o pozitionare usoara a sarcinii.

     SIGURANTA SPORITA

     Franele mecanismelor de ridicare sunt in constructie speciala impotriva prafului si sunt autoreglabile, nenecesitand interventii de intretinere. 
     Frana este proiectata pentru un milion de cicluri de franare.     REDUCTOARE DE INALTA PERFORMANTA

     Executia foarte precisa a angrenajelor pe linii automatizate, combinata cu materiale si tratamente termice de inalta calitate, asigura o buna functionare
  a reductoarelor CXT, chiar si dupa ani indelungati de exploatare in regimuri severe.


     DESIGN ERGONOMIC A CARLIGELOR

     Designul modern al carligelor  si sigurantele robuste care le doteaza, ofera siguranta si rapiditate in agatarea sarcinilor de manipulat.     Raportul Diametru tambur / Diametru cablu este dublu la palanele CXT fata de proiectele conventionale, ceea ce asigura o durata de exploatare  mult  mai mare pentru cablul de sarcina, fata de palanele conventionale.


     FOLOSITI SPATIUL DISPONIBIL LA MAXIMUM

     Spatiul necesar de deasupra si sub podul rulant CXT este minim, astfel ca noile hale pot fi proiectate mult reduse dimensional, ceea ce va aduce in ansamblu o serie de reduceri in costul investitiei initiale si a  cheltuiielilor ulterioare cu incalzirea , conditionarea aerului si electricitate.


     FOLOSESTE FIECARE  METRU CUB DISPONIBIL

     Podurile rulant CXT dispun de cote de apropiere foarte mici.
     Datorita faptului ca podurile rulante de tip CXT permit apropierea maxima fata de peretii halei, fiecare metru patrat al acesteia poate fi folosit la maximum.
     Avand limita superioara carlig foarte redusa, pornind de la 350 mm (functie de sarcina), inaltimea de ridicare este maxima.
     Putem afirma ca podurile rulante CXT sunt pur si simplu superioare in utilizarea spatiului Dvs. disponibil